Publikációk

FTT Publikációk

Utolsó frissítés: 2022 február 03.

Bacsi, Zsuzsanna ; Kovács, Ernő (2016): Managing health tourism destinations: Theory and Empirical Research in Hungary, Saarbrücken, Németország : Scholar's Press (2016) , 122 p. ISBN: 9783639863314

Bacsi, Zsuzsanna ; Kovács, Ernő ; Lőke, Zsuzsanna (2021): Destination Management in Health, Wine and Equestrian Tourism, Keszthely, Magyarország , Veszprém, Magyarország : Szent István Egyetem, Georgikon Campus, Pannon Egyetem Georgikon Kar (2021), 175 p. ISBN: 9786156338020

Bali, Lóránt (2019): Fiume változó helyzete a magyar gazdaságpolitikában, különös tekintettel a magyar agrárexportra a Trianont követő konszolidációtól a kilencvenes évekig. MEDITERRÁN ÉS BALKÁN FÓRUM 13 : 2 pp. 2-14., 13 p.

Bali, Lóránt ; Hegedűsné, Baranyai Nóra (2018): A nemzetiségi lét néhány társadalmi aspektusa napjainkban a Mura menti horvátok életében KÖZTES EURÓPA: TÁRSADALOMTUDOMÁNYI FOLYÓIRAT: A VIKEK KÖZLEMÉNYEI 10 : 2 pp. 67-75., 9 p.

Dávid Lóránt Dénes; Molnár Csilla; Remenyik Bulcsú; Baiburiev Ruslan; Csobán Katalin (2018): The Impact of the Hungaroring Grand Prix on the Hungarian Tourism Industry. EVENT MANAGEMENT (1525-9951 1943-4308): 22 4 pp 671-674

Dávid Lóránt (2011):Tourism ecology: towards the responsible, sustainable tourism future
WORLDWIDE HOSPITALITY ):AND TOURISM THEMES 3 : 3 pp. 210-216. , 7 p.

Anikó, KHADEMI-VIDRA ; Zoltán, BUJDOSÓ (2020): Motivations and Attitudes: An Empirical Study on DIY (Do‐It‐Yourself) Consumers in Hungary SUSTAINABILITY 12 : 2 Paper: 517 , 20 p.

Kovács, Gyöngyi (2020): A NEMZETKÖZI TURIZMUS FENNTARTHATÓSÁGÁNAK JÖVŐKÉPE. In: Bujdosó, Zoltán; Dinya, László; Csernák, József (szerk.) XVII. Nemzetközi Tudományos Napok [17th International Scientific Days] [XVII. Internationale Wissenschaftliche Tagung] : online konferencia [online conference] [online Konferenz] : Környezeti, gazdasági és társadalmi kihívások 2020 után [Environmental, Economic and Social Challenges after 2020][Herausforderungen der Umwelt, Wirtschaft und Gesellschaft nach 2020] : Tanulmányok [Publications][Publicatione] Gyöngyös, Magyarország : Károly Róbert Kft. (2020) 1 241 p. pp. 656-662. , 7 p.

Kovács, Gy ; Benkő, B. (2019): Az etikátlan gyakorlatok vizsgálata a szálloda- és vendéglátóiparban: A "Yellow Tourism" elmélet létjogosultsága Magyarországon. In: Kátay, Á; Michalkó, G; Rátz, T (szerk.) Turizmus 3.0 Orosháza, Magyarország, Budapest, Magyarország : Kodolányi János Egyetem, MTA CSFK Földrajztudományi Intézet, Magyar Földrajzi Társaság (2019) 194 p. pp. 168-180. , 13 p. http://www.mtafki.hu/pdf/Turizmus_Akademia_10_kotet.pdf#page=169

Lőke, Zsuzsanna ; Kovács, Ernő ; Bacsi, Zsuzsanna (2018): Assessment Of Service Quality And Consumer Satisfaction In A Hungarian Spa. DETUROPE: CENTRAL EUROPEAN JOURNAL OF TOURISM AND REGIONAL DEVELOPMENT 10 : 2 pp. 124-146. , 23 p. (2018)

Molnár Csilla (2019): "Egészségturizmus 3.0". In: Kátay Ákos; Michalkó Gábor; Rátz Tamara (szerk.): Turizmus 3.0. Orosháza, Budapest: Kodolányi János Egyetem, MTA CSFK Földrajztudományi Intézet, Magyar Földrajzi Társaság, pp 128-140 (2019) (Turizmus akadémia; 10)
 
Molnár Csilla (2019):  A vidékbiztonság turisztikai aspektusai. Budapest: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, (2019)

Nicholas, Imbeah ; Bujdosó, Zoltán (2019): Tripartite approach to the Study of the Role of Tourist's safety in Selected sites in The Central region of Ghana INTERNATIONAL JOURNAL OF ECOLOGY AND DEVELOPMENT 34 : 2 pp. 47-58. , 12 p.

PALLÁS, Edit ; DÁVID, Lóránt (2018): CHANGES IN WINE CONSUMPTION IN HUNGARY In: Dávid, Lóránt - Dávid, Lóránt (szerk.) MATERIALS OF THE INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE «GLOBAL SCIENCE AND INNOVATIONS 2018, Astana, Kazahsztán : L.N.Gumilyov Eurasian National University (2018) pp. 562-567.

Pallás, Edit (2017): Composition of grape varieties of the plantation areas and guest nights in commercial accommodation establishments in wine regions. REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 6 pp. 77-83. , 7 p.

Csaba, Szűcs ; Gábor, Vanó ; Ferenc, Korsós-Schlesser (2017): Agricultural and Food Production in Hungary: on the Road to Sustainability, VISEGRAD JOURNAL ON BIOECONOMY AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT 6 : 2 pp. 59-63. , 5 p.

Szűcs, Csaba ; Vanó, Gábor ; Marselek, Sándor (2019):Expected trends of agro-food production in Hungary: Az agrár-élelmiszertermelés várható tendenciái Magyarországon In: Pintér, Gábor; Csányi, Szilvia; Zsiborács, Henrik (szerk.) Innovációs kihívások a XXI. században : LXI. Georgikon Napok konferenciakötete, Keszthely, Magyarország : Pannon Egyetem Georgikon Kar (2019) pp. 474-484. , 11 p. [31809425]

Tóth Géza, Dávid Lóránt (2010): Tourism and Accessibility: An Integrated Approach. APPLIED GEOGRAPHY 30 : 4 pp. 666-677., 12 p.